top of page
På Glada Ankan har vi underbar personal som ser varje barns unika förmågor. Tillsammans skapar de en förskola där barnens bästa alltid kommer i första hand.
Screenshot_2.jpg

Personal

Lillemor

Rektor

"Jag är rektor på Glada Ankan sedan augusti 2021. För att trivas och känna motivation tycker jag det är viktigt med ett positivt och öppet klimat. Min strävan som rektor är att det ska finnas en lugn och trygg miljö där barn och personal kan ha en samverkan, där varje individ kan utmanas, utvecklas, inspireras och påverka sitt lärande och sin utveckling som de ska ha med sig genom livet."​

Hanna

Legitimerad förskollärare
 

"Jag brinner för att vara en närvarande och medforskande pedagog som skapar en trygg och rolig miljö för barnen att våga utforska, upptäcka och utmanas i. Jag anser det vara av stor vikt att varje enskilt barns behov och intressen uppmärksammas för att vi ska kunna utforma den bästa möjliga miljön, omsorgen och undervisningen för barnen. Mitt mål är att barnen ska få uppleva glädjen i att lära sig nya saker varje dag."

Bea

Legitimerad förskollärare

"Jag brinner framförallt för den relationella pedagogiken och tror starkt på 'det kompetenta barnet'."

 

Kim
Katarina
Gunilla

Barnskötare, arbetat på Glada ankan sedan 2000.

"Jag brinner för att skapa en trygg, lärorik, rolig och utmanande verksamhet för alla barn. Jag vill att varje enskilt barn ska känna sig bekräftade och sedd varje dag. Jag tycker extra mycket om att vara ute i naturen, då vi har en fantastisk utemiljö och skog runt våran förskola. Med många möjligheter och utmaningar."

Karolina

Vikarie

Husmor

 

"Jag skolade in mitt första barn på Glada Ankan för ca 20 år sedan med följd av två barn till. Jag har arbetat både som husmor och i barngruppen."

Emma

Barnskötare

 

"Mitt mål som pedagog är att erbjuda alla barnen en rolig, meningsfull, lärorik och trygg tid på förskolan. Jag vill att varje barn ska känna sig bekräftad och sedd. Jag brinner också för att vara ute i skogen med barnen och utforska naturen."​

kachna noha 2.png
kachna noha.png
kachna noha 2.png

Vikarie

kachna noha 2.png
kachna noha.png
kachna noha 2.png
kachna noha.png
bottom of page